Last news in Fakti

15 Август, 2023 12:00 1 547 0

В Израел с любопитни подробности за милионната сделка на Лудогорец

  • лудогорец-
  • футбол-
  • мануел кафумана шоу-
  • макаби хайфа

Лудогорец за пореден път показа, че не продава никак евтино своите играчи

В Израел с любопитни подробности за милионната сделка на Лудогорец - 1

Вчера Лудогорец реализира силен изходящ трансфер. 12-кратният шампион на България продаде дефанзивния халф Мануел Кафумана Шоу на Макаби Хайфа. Двата клуба не обявиха официалните параметри по сделката, но в Израел разкриха любопитни подробности относно трансфера. Лудогорец за пореден път показа, че не продава никак евтино своите играчи.

Лудогорец ще прибере сигурна сума от 1.2 милиона евро (2.4 милиона лева). Това обаче не е всичко. Сделката за Шоу е за 85% от правата, което означава, че българският шампион си запазва 15% от правата на играча. Освен това Лудогорец е договорил и различни бонуси.

Това е втори трансфер по оста Лудогорец - Макаби Хайфа. Преди малко повече от година „орлите“ продадоха на израелския първенец и участник в групите на Шампионската лига крилото Мавис Чибота за сериозна сума.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА