Last news in Fakti

15 Август, 2023 15:00 1 265 3

Магуайър иска много пари, за да напусне Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • хари магуайър-
  • футбол

Ръководството на „Олд Трафорд“ смяташе, че вече са сключили сделка, след като се договориха с „чуковете“ за трансферна сума 30 милиона паунда

Магуайър иска много пари, за да напусне Манчестър Юнайтед - 1

Централният защитник на Манчестър Юнайтед – Хари Магуайър иска да получи 15 милиона паунда компенсация от клуба, за да се присъедини към Уест Хем Юнайтед, твърди The Sun.

Ръководството на „Олд Трафорд“ смяташе, че вече са сключили сделка, след като се договориха с „чуковете“ за трансферна сума 30 милиона паунда. Те също бяха предложили на Магуайър компенсация от 6 милиона паунда, за да напусне, но вече бившият капитан на „червените“ държи да получи повече от двойна на тази сума, тъй като ще трябва да приеме сериозно намаление на заплатата си, ако се премести на „Лондон Стейдиъм“.

Магуайър ще трябва да намали възнаграждението си от 190 000 паунда на седмица на 120 000 паунда, ако подпише четиригодишния си договор с Уест Хем. Той вече има две години от настоящия си контракт с Юнайтед на стойност 19,7 милиона паунда.

Именно по тази причина 30-годишният английски национал не е съгласен, че компенсацията от 6 милиона е достатъчна. Бранителят беше разочарован от решението на мениджъра Ерик тен Хаг да го лиши от капитанската титла това лято, която отиде на ръката на Бруно Фернандеш.

Магуайър стартира само в осем мача от Висшата лига под ръководството на нидерландеца миналия сезон. Той остана неизползвана резерва за Юнайтед в първия мач от новия сезон срещу Уулвърхемптън (1:0) в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    6 0 Отговор
    Колкото по малко играе, толкова повече ще му се вдига цената.
  • 2 Читател

    3 0 Отговор
    Алчността е безкрайна
  • 3 Хаха

    2 0 Отговор
    Не съм гледал такава пародия на защитник в голям отбор . Даже и Десподов е малко по добър .