Last news in Fakti

16 Август, 2023 11:00 1 292 1

Астана вече е в Разград

  • астана-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • футбол-
  • разград

Треньорът Григорий Бабян иска отборът му да тренира поне два дни на терен с естествена трева

Астана вече е в Разград - 1

Съперникът на Лудогорец в Лига Европа - Астана, вече е в Разград. Масовата практика е отборите да имат само една нощувка преди гостуване, но треньорът на казахстанците е решил друго. Той иска неговият отбор да има две нощувки в България, с цел по-лесно да да свикне с часовата разлика. Само ще отбележим, че по казахстанско време реваншът започва в полунощ. Както е известно, срещата стартира в 21:00 часа българско време.

Отделно от това треньорът Григорий Бабян иска отборът му да тренира поне два дни на терен с естествена трева. Всичко това ще се случи на базата на Лудогорец "Гнездо на орли". Родният шампион е предоставил всички удобства на своите гости, действайки по изключително европейски начин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шири

    0 0 Отговор
    Град Астана вече се е преместил в Разград. Ура,другари!