Last news in Fakti

16 Август, 2023 13:00 1 123 1

Треньорът на ЦСКА получи вот на доверие, обещаха му двама нови

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • футбол

Той се е видял с тях в деня след мача с Лудогорец, загубен тежко с 0:3

 Треньорът на ЦСКА получи вот на доверие, обещаха му двама нови - 1

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро e получил вот на доверие от шефовете на клуба, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф". Той се е видял с тях в деня след мача с Лудогорец, загубен тежко с 0:3. Точно по това време се появиха първите спекулации, че роденият в Сърбия треньор ще си стегне багажа след само 2 седмици. За момента ръководството не планира треньорска рокада и именно Ел Маестро е човекът, който ще трябва да извади ЦСКА от кризата. Първият изпит е във Враца срещу местния Ботев в събота от 21:15 часа.

Разговорът между Ел Маестро и шефовете е бил много конструктивен като на треньора му е било обещано да бъдат привлечени двама нови футболисти до края на трансферния прозорец. Става дума за чужденец и българин. Със сигурност българинът е Кристиян Малинов. Опитният футболист вече е работил с Ел Маестро и в момента е свободен агент, след като напусна белгийския Льовен. Той вече бе спряган за трансфер в Лудогорец и ЦСКА 1948, но категорично заяви, че на този етап не смята да се връща в България, но все пак остави вратичка, като към историята сложи таг на ЦСКА от „Българска армия“.

Със сигурност „червените“ ще се разделят и с поне двама свои футболисти. Единият е ясен – Бисмарк Чарлс трябва да отиде в Пирин, за да освободи място за чужденец извън ЕС. Предполага се, че Лазар Туфегджич може да бъде продаден, като към него има интерес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 7 Отговор
    От българска армия е цска ТИРЕ София, цска ФАЛИРА! Пишете цялото име на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе!