Last news in Fakti

17 Август, 2023 15:30 1 338 3

Краснодар се отказа да привлича Кирил Десподов

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • краснодар-
  • лудогорец

От руския клуб бяха в контакт с нападателя от повече от месец, но са преценили, че Десподов не проявява особен интерес за финализиране на трансфера и умишлено проточва преговорния процес, посочва изданието

Краснодар се отказа да привлича Кирил Десподов - 1

Ръководството на Краснодар се е отказало от намерението си да привлече капитана на българския национален отбор Кирил Десподов от Лудогорец, съобщава "Спорт Експрес".

От руския клуб бяха в контакт с нападателя от повече от месец, но са преценили, че Десподов не проявява особен интерес за финализиране на трансфера и умишлено проточва преговорния процес, посочва изданието.

26-годишният българин играе в Лудогорец от лятото на 2021 година, когато премина в състава от Каляри. Той вече записа 125 мача с 38 гола и 55 асистенции за разградчани.

Преди няколко дни Десподов призна за оферта от Краснодар, но не пожела да я коментира по-конкретно, като единствено заяви, че желанието му е отново да заиграе в чужбина и то още от тази есен. Според неофициална информация от руския клуб са били готови да дадат около 6 милиона евро за нападателя.

Както стана ясно по-рано днес, интерес към атакуващия футболист на "орлите" има и от Сочи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    9 0 Отговор
    Епа да не е луд да го пратят на фронта 😃
  • 2 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Те имали интерес, ама нямали интерес, просто след издънките на посредствения Десподов му падна драстично игра и цена, и медията на БФС и Делиормана Гонг веднага започна да си измисля статии. Тоя в трансфермаркет с надути цени (защото не знаят, че тук БФС и съдиите им слугуват ) струва 4 млн, а руснаците дето си играят вътрешни мачлета, ще дадат 6 млн за залязващия футболист.
  • 3 единен

    3 1 Отговор
    Да не са луди да вземат посретствен футболист.