Last news in Fakti

17 Август, 2023 17:00 2 258 4

Меси мачка Роналдо и от Щатите

  • лионел меси-
  • футбол-
  • кристиано роналдо

Мачът между Интер Маями и Филаделфия (4:1) за Купата на лигата привлече повече зрители (930 милиона), отколкото всички мачове от шампионата на Саудитска Арабия взети заедно тази седмица (340 милиона)

Меси мачка Роналдо и от Щатите - 1

Съревнованието между Лионел Меси и Кристиано Роналдо продължава, въпреки че вече не играят в едно първенство.

Мачът между Интер Маями и Филаделфия (4:1) за Купата на лигата привлече повече зрители (930 милиона), отколкото всички мачове от шампионата на Саудитска Арабия взети заедно тази седмица (340 милиона).

Първият мач за трофей на световния шампион на американска земя - за Купата на лигата срещу Нешвил, ще играе на 20 август. Домакин ще е стадион "Джеодис Парк", домашната арена на Нешвил, който може да побере 30 000 зрители.

Купата на лигата е клубен турнир, в който играят отбори от САЩ и Мексико. От тази година то е официално състезание под егидата на КОНКАКАФ. Първите три отбора в Купата на лигата автоматично се класират за Купата на шампионите КОНКАКАФ.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това са

    12 9 Отговор
    Ваши измислици.
  • 2 Цска

    10 11 Отговор
    Роналдо е Нарцист
  • 3 един

    11 14 Отговор
    Меси е медиен балон.
  • 4 007

    5 7 Отговор
    Джуджето меси може да мачка само "малкия" на Роналдо!!!!🤣🤣🤣🤣🤣