Last news in Fakti

18 Август, 2023 10:30 1 138 0

Ботев Пд е отправил оферта към Георги Миланов

  • ботев пловдив-
  • георги миланов-
  • футбол-
  • левски

През зимата Миланов премина от Левски в Ал Дафра

Ботев Пд е отправил оферта към Георги Миланов - 1

Ботев (Пловдив) е отправил оферта към бившия национал Георги Миланов, твърди “Тема Спорт”. Халфът обаче не е дал отговор. Той продължава да се надява да получи атрактивно предложение от чуждестранен тим. В момента 31-годишният играч е свободен агент.

През зимата Миланов премина от Левски в Ал Дафра. Той обаче остана в Обединените арабски емирства само един полусезон. Отборът му изпадна от елита и Георги предпочете да напусне. В началото на лятната подготовка се считаше за сигурно, че полузащитникът ще се завърне на “Герена”. Новият наставник на “сините” Николай Костов призна за разговори с Миланов и обяви, че точно такъв играч му е нужен в състава. В крайна сметка обаче преговорите завършиха с неуспех.

Напоследък Ботев (Пд) се активизира на пазара, след като започна много лошо кампанията. “Жълто-черните”, които са водени от Станислав Генчев, са едва на 14-то място във временното класиране, като имат само две равенства след 5 мача. В клуба за спортен директор бе назначен полякът Артур Платек, който пък привлече Ивелин Попов от Левски. Попето е добър приятел с Миланов от времето им заедно както на “Герена”, така и в Литекс и националния отбор.

От Арда преди дни обявиха, че селекцията далеч не е приключила. Кърджалийци вече са обсъждали привличането на Миланов. Те, също както и Ботев, могат да си позволят да дават високи заплати и искат да подсилят състава си с опитния халф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА