Last news in Fakti

18 Август, 2023 19:30 1 590 7

Меси: В МЛС има всички условия да се играе футбол на най-високо ниво

  • лионел меси-
  • футбол-
  • млс-
  • интер маями

Мисля, че футболът в САЩ се разрасна много през последната година

Меси: В МЛС има всички условия да се играе футбол на най-високо ниво - 1

Лионел Меси смята, че първенството на САЩ не изостава много от европейските топлиги.

"Време е МЛС да направи скока, с който да завърши процеса на растеж, каквато е целта. Тук има всички условия да се играе футбол на най-високо ниво.

Мисля, че футболът в САЩ се разрасна много през последната година. Показват го и резултатите на националния отбор, който впечатли на Световното първенство в Катар. Устоя срещу всеки отбор, с който игра и все повече се доближава до нивото на мексиканския футбол. Тазгодишният турнира за Купата на лигата го доказва - няма мексикански отбор на финала", каза 36-годишният нападател на Аржентина и Интер Маями.

И докато радостта на Меси на терена е ясна, щастието му извън терена също играе голяма роля в решението на семейството му да се премести в Южна Флорида.

„Мислихме много със семейството ми преди да приема офертата от Маями. Дойдох тук, за да мога да продължа да се наслаждавам на футбола, това е нещото, което съм искал през целия си живот.

Мога да кажа, че съм много щастлив, не само заради резултатите на терена, но и заради моето семейство и начина, по който живеем. Наслаждаваме се на града и на отношението на феновете, което е невероятно от първия ден. Не само в Маями, но и в САЩ като цяло", добави Меси.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    4 4 Отговор
    След всичко което направи за Барса и Аржентина,заслужаваш малко спокойни дни след проблемите с ПСЖ.И кралят Пеле отиде в "Космос"за пари и малко спокойствие на старини,защо да не го направи и Императора.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Напротив

    6 5 Отговор
    Играе се квартален футбол от пенсии
  • 4 Фергюсън

    2 7 Отговор
    Шапка му свалям ,защото загърби милиарда който му предлагаха езаците , за сметка на спокойният живот в САЩ ! И не сравнявайте артиста от Португалия с МЕСИ !!
  • 5 Фергюсън

    4 2 Отговор
    Алчния Меси предаде Барса и ПСЖ !!
  • 6 Браво

    4 5 Отговор
    Браво на феновете на ПСЖ,че освиркваха Меси.
  • 7 Фончо

    2 2 Отговор
    Ти пък кой си?