Last news in Fakti

19 Август, 2023 08:30 1 369 3

Поредна издънка за Ал-Насър и Роналдо (ВИДЕО)

  • футбол-
  • ал-насър-
  • кристиано роналдо

Ал-Насър допусна първа домакинска загуба от 19 мача насам

Поредна издънка за Ал-Насър и Роналдо (ВИДЕО) - 1

Ал-Насър на Кристиано Роналдо, Садио Мане и компания записа втора поредна загуба в първенството на Саудитска Арабия след 0:2 у дома от Ал-Таавон.

Роналдо имаше първата добра възможност в мача, но негов изстрел в 8-ата минута бе отразен от вратаря на съперника.

В 20-ата минута гостите откриха резултата. При центриране от корнер Леандре Тауамба с глава прати топката в мрежата (0;1).

В края на първата част съдията отсъди дузпа в полза на Ал-Насър, но след разглеждане на ситуацията с ВАР той промени решението си и дузпата бе отменена.

През второто полувреме домакините направиха всичко възможно да стигнат до изравняване, като с пропуски се отличиха Талиска, Марсело Брозович и Садио Мане.

В 5-ата минута на добавеното време на мача Садио Мане отбеляза, но попадението му не бе зачетено заради засада.

Веднага след това гостите се възползваха от грешка в отбраната на съперника. Кам Ал Роки бе изведен в близост до вратата, задържа топката и върна към Ахмед Бахусайн, който стреля силно и въпреки намесата на защитник на голлинията, кълбото се озова за втори път в мрежата - 0:2.

Така Ал-Насър допусна първа домакинска загуба от 19 мача насам. Отборът остава с нулев актив на 15-ото място в класирането. Ал-Таавон пък вече има 4 точки и се изкачи до 4-тата позиция.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    5 4 Отговор
    Роналдо е Самовлюбени Нарцистичен
  • 2 Найк

    2 0 Отговор
    Самото Арабско първенство е тъпотия крепяща се само на пари и челяща реклама която искат да си направят за спечелят домакинство на световното през 2030.
  • 3 Бай СТАВРИ

    0 0 Отговор
    БОЖКОВ ПАК КАЗА КАК ДА СВЪРШИ МАЧА.ЧЕРНО ТОТО.И РОНАЛДО ПРОДАВА МАЧОВЕ.