Last news in Fakti

19 Август, 2023 14:30 3 833 4

Обвиниха Меси в лъжа!

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • лъжа

Трите ми деца все още са във ваканция и не са започнали  училище, така че всяка вечер гледаме заедно филми за супергерои

Обвиниха Меси в лъжа! - 1

Лео Меси обясни лично защо празнува головете си с жестове на героите от вселената на Marvel. Откакто играе за Интер Маями, той имитира характерните движения за Спайдърмен, Тор и Черната пантера във филмите.

„Трите ми деца все още са във ваканция и не са започнали училище, така че всяка вечер гледаме заедно филми за супергерои. Идеята дойде именно от тях - казаха ми, че винаги, когато вкарвам гол, трябва да празнувам като супергерой. Ще правя това само на домакинските мачове, когато децата са на стадиона, за да можем да споделяме заедно тези моменти", сподели Меси.

Думите на Меси обаче бяха подложени под огромно съмнение и аржентинецът дори бе обвинен в лъжа. Според запознати той не го прави за децата си, а за пари от спонсорство. Факт е, че легендарните супергерои на Marvel са част от специална линия на Адидас в сътрудничество с MLS - топки, шапки, раници, фланелки.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    22 2 Отговор
    Банкянския Меси и той имитира дон Корлеоне. И пак за спонсорство. И е съден за лъжа.
  • 2 щурецъ

    4 2 Отговор
    Не месел за децата си.
  • 3 Това е така

    1 8 Отговор
    Злобния Меси отново лъже.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.