Last news in Fakti

22 Август, 2023 19:44 1 175 5

Ботев Пловдив обяви официално раздялата със Станислав Генчев

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Последният мач за Генчев се оказа загубата от Крумовград, след която наставникът се врече във вярност на публиката

Ботев Пловдив обяви официално раздялата със Станислав Генчев - 1

Ботев Пловдив обяви официално раздялата със старши треньора Станислав Генчев. Специалистът изкара само шест срещи начело на "канарчетата", в които записа две равенства и четири загуби.

Последният мач за Генчев се оказа загубата от Крумовград, след която наставникът се врече във вярност на публиката.

Дни след това обаче, от ръководството са решили да освободят треньора. Временен заместник на Генчев ще бъде помощник-треньорът Рафаел Ферейра.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

Ботев Пловдив се раздели със Станислав Генчев

За предстоящата среща с „Етър” отборът ще бъде воден от помощник-треньора на клуба Рафаел Ферейра.

Освен със Станислав Генчев, Ботев Пловдив прекрати сътрудничеството си и с помощник-треньора Живко Миланов и треньора на вратарите Йордан Господинов.

Клубът изказва своята благодарност и на тримата професионалисти за работата им през изминалите месеци и им пожелава успех в бъдеще.

Мачът срещу "Етър" е на 27 август, неделя от 19:00ч. Рафаел Ферейра ще води отбора като действащ старши треньор.

Повече информация относно назначаването на нов старши треньор ще бъде допълнително известена от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер

    0 0 Отговор
    Е сега вече И. Попов ще блесне.
  • 2 Група от фенове

    0 0 Отговор
    Канарчета няма кой да ви спаси с това измислено отборче сте за ж група бяхте велик отбор но сега сте нула . Имате велика история с Чико ,Тумби ,Виден ,карушков , Ненов и ред други от по младото поколение но сега това ръководство прави грешки след грешки и ако смята че със смяната на този треньор ще излезе от кризата жестоко се лъжете
  • 3 Георги Илиев

    0 0 Отговор
    А жълтите ще са в Б оле оле!!!
  • 4 Само Ботев

    0 0 Отговор
    В Лудогорец беше лесно. Там Генчев се самозаблуди, че става за треньор! Беше само за "парлама" покрай тъч линията! Други командваха парада! Преди Лудогорец е бил само помощник в Етър - Б група! Първата му самостоятелна работа преди Ботев, беше в Локо СФ., където ще го запомнят завинаги с най-срамните загуби в историята на този велик клуб! (Котков и Начко, светла им памет, ще се обърнат в гроба)
    Добре че с Генчев изгониха и този, който го извика в Ботев - Ил. Филипов и други псевдоботевисти! Голям срам беше за половината Пловдив и за великите ветерани на Ботев! Дано никога не се повтаря! Запомнете троянският куц кон Генчев!
  • 5 Евелина

    0 0 Отговор
    Слушам по Нова интервю с Генчев. Щял да си търси бързо нов отбор, за да се докажел! Абе този нормален ли е?! Провали два отбора досега и отново иска да се доказва, че не става за треньор!