Last news in Fakti

24 Август, 2023 07:30 2 662 0

Резултати от плейофите в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол

В най-очаквания мач за вечерта отборът на Брага пропусна уникалната възможност да вземе аванс от два чисти гола срещу Панатинайкос преди ответния двубой, но допусна попадение в добавеното време и трябваше да се задоволи с минимална победа с 2:1

Резултати от плейофите в Шампионската лига - 1

Снощи се изиграха останалите три мача от първите сблъсъци на плейофите в Шампионската лига. Два от отборите взеха аванс, като в третия двубой не паднаха попадения, а при всяко положение интригата ще бъде разплетена по време на реваншите следващата седмица.

В най-очаквания мач за вечерта отборът на Брага пропусна уникалната възможност да вземе аванс от два чисти гола срещу Панатинайкос преди ответния двубой, но допусна попадение в добавеното време и трябваше да се задоволи с минимална победа с 2:1.

Друг интригуващ сблъсък предложиха съставите на Молде и Галатасарай. Норвежците успяха да поведат на турския гранд, след което допуснаха обрат, но намериха сили да възстановят. Минути преди последния съдийски сигнал обаче отборът от южната ни съседка оправда мултимилионната си селекция и вкара още един гол за крайния успех с 3:2,.

В последния, но не и по важност мач, отборите на Макаби (Хайфа) и Йънг Бойс не си отбелязаха голове и запазиха всичко за реванша. Израелците не се възползваха от предимството си да домакинстват в първия мач и сега ги чака изключително тежък реванш в Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА