Last news in Fakti

24 Август, 2023 10:40 2 359 1

ЦСКА взима офанзивен халф в близките дни

  • юрген барди-
  • цска-
  • футбол-
  • селекция

Известен факт е, че „червените“ направиха няколко сделки през миналото лято, като на „Армията“ пристигнаха Матиас Фаетон, Майкъл Естрада, Сейни Сейнянг, Браян Кордоба, Данило Асприля и вратарят Марин Орлинов

ЦСКА взима офанзивен халф в близките дни - 1

Столичният ЦСКА няма намерение да спира с подсилването през летния трансферен прозорец с оглед колебливия старт, който тимът от „Българска армия“ направи в efbet Лига и европейските клубни турнири.

Известен факт е, че „червените“ направиха няколко сделки през миналото лято, като на „Армията“ пристигнаха Матиас Фаетон, Майкъл Естрада, Сейни Сейнянг, Браян Кордоба, Данило Асприля и вратарят Марин Орлинов.

Няколко кръга след началото на шампионата трансферният екип в столицата при ЦСКА е взел решение отборът да се подсили с офанзивен халф в лицето на албанеца Юрген Барди, съобщава Gong.bg.

25-годишният албанец играе за втородивизионния турски Анкара Кеджиоренгюджю и е със силен десен крак. За родината си той няма мачове за представителния отбор на „орлите“, но е юношески национал на Албания.

Барди пристига в Турция от ФК Партизани, за който изиграва 210 срещи и отбелязва 23 попадения, като подава за още толкова. В южната ни съседка за Анкара до този момент има 37 мача и 10 асистенции. Освен това, той е играл и за Тузласпор.

Иначе, „червените“ държат да привлекат Барди в следващите няколко дни, за да може той бързо да стане на разположение за новия наставник Нестор Ел Маестро. Играчът оперира като офанзивен халф най-често по терените, но също така може да играе и като централен нападател, както и в средата на терена.

По този начин е ясно, че вицешампионът на България желае да подсили средната зона по игрището, където тимът изпитва известни колебания след началото на 2023/2024.

Договорът на Юрген Барди с Анкара е до края на настоящия сезон, което означава, че ЦСКА ще трябва да заплати и трансферна сума за правата на футболиста, ако сделката бъде финализирана. Очаква се турците да пожелаят около 500 хиляди евро за своя футболист, след което той да подпише договор с ЦСКА. До този момент разговорите са в начален етап, но от Борисовата градина са в контакт с антуража на футболиста, както и клуба от турската столица.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    3 0 Отговор
    Няма шанс.Много е бял,а Гриша мрази белите.