Last news in Fakti

28 Август, 2023 09:36 1 365 0

Шави: Тази лудост беше създадена по наша вина

  • шави ернандес-
  • барселона-
  • футбол-
  • виляреал

Старши треньорът на “блаугранас” Шави Ернандес е щастлив от успеха, но и разкритикува играчите си за поредицата от грешки, които доведоха до инкасирането на три попадения

Шави: Тази лудост беше създадена по наша вина - 1

Барселона изигра един от най-лудите си мачове от години насам, като каталунците победиха с 4:3 тима на Виляреал след реадица обрати. Старши треньорът на “блаугранас” Шави Ернандес е щастлив от успеха, но и разкритикува играчите си за поредицата от грешки, които доведоха до инкасирането на три попадения.

„Тази лудост беше създадена по наша вина. Доминирахме в мача, Виляреал имаше много добри първи 10 минути, а след това мачът беше наш - и резултатът стана 2:0. След това започнахме да правим твърде много грешки, за които ни наказаха. При резултат 2:3 отборът започна да играе много добре. Дадохме всичко от себе си, за да вкараме още няколко гола. Направихме доста добър мач в атака, но допуснахме твърде много грешки в защита.

Феран Торес се справи добре, Ансу Фати можеше да отбележи, а Ерик Гарсия също беше ниво... Всеки, който влезе като резерва, ни помогна много. Ламин изигра страхотен мач, създаде много положения. Той ни даде много, а е само на 16 години”, каза Шави.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА