Last news in Fakti

28 Август, 2023 09:53 2 029 4

Клоп: В моите 1000 мача като мениджър никога не съм имал подобен мач

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол

На почивката казах на играчите, че могат да разказват на внуците си за този мач

Клоп: В моите 1000 мача като мениджър никога не съм имал подобен мач - 1

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, сподели мнението си след победата на неговия тим срещу състава на Нюкасъл в срещата от третия кръг на Премиър лийг. Мърсисайдци стигнаха до успеха след драматичен обрат, като изоставаха в резултата до 80-ата минута, когато Дарвин Нунес изравни.

"В моите 1000 мача като мениджър никога не съм имал подобен мач. След като останахме само 10 души в такава атмосфера срещу такъв противник, почти съм сигурен, че това никога не се е случвало. Тези моменти са редки и специални. По време на почивката казах, че този мач може да е от тези, за които можем да разказваме на внуците си. Моите ще ги видя след 10 дни и ще им кажа“, каза Клоп, цитиран от Daily Mail.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 8 Отговор
    Ти може да не си имал подобен мач, ама аз го отиграх. Като го видях, че го пуска оня 77-ма минута и знаех, че е Пунтамара.
  • 2 Ливърпулчо

    16 0 Отговор
    Дарвин Нунес ги отнесе, като бръмбар сламка!
  • 3 Найк

    5 0 Отговор
    С десет души обърнаха Нюкясъл за спечелят с 1:2 като гости.Браво на Ливърпул!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.