Last news in Fakti

28 Август, 2023 13:00 3 920 0

Манчестър Юнайтед предложи нападател на Реал Мадрид

  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • антони марсиал-
  • футбол

Нападателят започна последната среща като титуяр, но след възстановяването на Расмус Хойлунд се очаква да остане втори избор

Манчестър Юнайтед предложи нападател на Реал Мадрид - 1

Манчестър Юнайтед е предложил Антони Марсиал на Реал Мадрид. Нападателят започна последната среща като титуляр, но след възстановяването на Расмус Хойлунд се очаква да остане втори избор.

"Кралете" от своя страна нямат централен нападател с изключение на Хоселу и въпреки трите поредни победи от началото на сезона, това оказва влияние. Джуд Белингам се нагърби с реализирането и вече им 4 гола, но контузията на Винисиус още повече намали опциите за Анчелоти.

Антони Марсиал пристигна на "Олд Трафорд" за 50 милиона паунда от Монако, но не предложи необходимото постоянство за да води атаката на "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА