Last news in Fakti

28 Август, 2023 13:59 1 034 3

Стилиян: Защо не се случва революцията във футбола? Защото системата е много закърняла!

  • стилиян петров-
  • футбол-
  • бфс

Всички процеси, начина на работа, внедрените хора в целия процес, работят само за едно нещо - да задържат работното си място, не гледат за българския футбол

Стилиян: Защо не се случва революцията във футбола? Защото системата е много закърняла! - 1

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров направи коментар относно ситуацията в българския футбол. Както е известно, бившият футболист на ЦСКА, Селтик и Астън Вила ще организира благотворителен мач на 6 септември в София.

"Всички се съгласиха моментално да се включат в каузата, без да се интересуват кой ще играе, кой няма да играе, кой ще присъства. Всички знаят какво означава тази кауза за мен, какво правя и колко си давам от времето, за да помагам на другите. Другата битка, която водим, е процес, който се случва навсякъде по света. Когато си неуспял, веднага търсиш промяна, търсиш нещо различно.

Защо не се случва революцията във футбола? Защото системата е много закърняла. Това е най-лошото нещо. Всички процеси, начина на работа, внедрените хора в целия процес, работят само за едно нещо - да задържат работното си място, не гледат за българския футбол. Това е една друга кауза, за която ние продължаваме да се борим. Няма как да се откажем, защото всички виждат къде се намира българският футбол", каза Стан пред bTV.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грета Шуткенберг

    3 3 Отговор
    Футбола да се забрани със закон веднага!
  • 2 боби пияното

    4 1 Отговор
    всичко е ок, ти мене май не ма харесваш ?
  • 3 Единствен изход

    6 1 Отговор
    Докато не бъдат изринати мутрите от футбола: Маджо, Венци, Буда, Гриша Ганчев, перуката, Киро гела и пр. паплач, управия във футбол няма да има!