Last news in Fakti

1 Септември, 2023 09:55 16 170 1

Свирепа контузия и болки до припадък смразиха US Open (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • матео беретини-
  • артур риндеркнеш-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • контузия-
  • спорт-
  • us open

Той се подхлъзна в опита си да стигне до топката и при падането нарани жестоко глезена си

Свирепа контузия и болки до припадък смразиха US Open (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Матео Беретини напусна заради свирепа контузия US Open. Нещастието се случи във втория сет в мача срещу Артур Риндеркнеш (Франция). Италианецът бе загубил с 4:6 първия сет, падаше с 3:5 във втория. Той се подхлъзна в опита си да стигне до топката и при падането нарани жестоко глезена си.

Матео започна да крещи силно от болката, което напомни за реакцията на Александър Зверев при тежката му контузия на „Ролан Гарос“ през 2022 година. Беретини се строполи на земята и се превиваше в продължение на няколко секунди.

При него дойдоха съперникът му, съдията и лекар, но италианецът не можеше не само да се изправи, но и да се надигне. Все пак с тяхна подкрепа Матео стана и със сериозни затруднения едвам напусна корта.

Беретини веднага беше отведен в най-близката клиника в Ню Йорк, където са му били направени пълни изследвания.

В следващия кръг на Откритото първенство по тенис на САЩ французинът Риндеркнеш ще се изправи Андрей Рубльов, който победи сънародника му Гаел Монфис с 6:4, 6:3, 3:6, 6:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 4 Отговор
    Първо не е хубаво да давате,ако не е директно,такива нещастия.контузията на Беретини е Без счупване,а само разкъсване.След месец ще тренира.Второ Контузията на Зверев бе жестока и нямаше как да не следа от любителите гледали мача му с Надал.най вероятно заради това ,което видях тази година се пребих на счупен тротоар в София ...Тройно счупване на талус и двете вилки,голям пищял и малък пищял.Мисля ,че операторът ме е събрал добре,но вече половин година още не съм аз,а и другата година ще махам винтове ,пластини...Не е гот да давате такива контузии,на всеки може да се случи,дори на вас!