Last news in Fakti

3 Септември, 2023 12:30 975 1

Историята на България върху екипите на "Мача на Надеждата"

  • мача на надеждата-
  • стилиян петров-
  • футбол

Върху номерата на екипите е прокламацията на княз Александър I Батенберг, с която той се обявява за "княз на Северна и Южна България"

Историята на България върху екипите на "Мача на Надеждата" - 1

Историческата дата 6 септември присъства на официалните екипи на "Мача на Надеждата", организиран от фондация "Стилиян Петров" в подкрепа на онкоболните в България.

Върху номерата на екипите е прокламацията на княз Александър I Батенберг, с която той се обявява за "княз на Северна и Южна България".

Така се отдава почит на Съединението на България, празникът, на който ще се състои мача. И се съчетават битките за единна България и тази за живота на онкоболните.

В 15 часа днес Стилиян Петров ще се срещне с фенове в столичен търговски център на булевард "Ситняково". Билети за мача, в който ще участват велики имена във футболната история на света и България могат вече да се намерят и на касите на стадиона на улица "Гурко".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 1 и Тото 2

    4 0 Отговор
    Добре , че не са поканили и Борисов на този мач ! Щеше да зарази и изцапа всичко с присъствието си !