Last news in Fakti

3 Септември, 2023 17:30 3 287 0

Разрив в отношенията между Барселона и Манчестър Сити по няколко причини

  • жоао кансело-
  • барселона-
  • манчестър сити-
  • футбол

На "Камп Ноу" са разочаровани от поведението на "гражданите", въпреки че успяха да договорят безплатен наем за Жоао Кансело

Разрив в отношенията между Барселона и Манчестър Сити по няколко причини - 1

Отношенията между Барселона и Манчестър Сити са се влошили по няколко причини, пише Mundo Deportivo. На "Камп Ноу" са разочаровани от поведението на "гражданите", въпреки че успяха да договорят безплатен наем за Жоао Кансело.

Каталунците са наясно, че най-важната роля за привличането на португалеца е изиграл агентът му Жорже Мендеш. Манчестър Сити се съгласи да го преотстъпи без пари, тъй като играчът искаше само в Барса, а Пеп Гуардиола не разчита на него.

Друга причина е нежеланието на английския клуб да преговаря за Бернардо Силва, въпреки че футболистът изрази желание да се премести в Барселона.

И не на последно място - опитите на Ман Сити да отмъкнат талантите на "блаугранас" - 16-годишните Ламин Ямал и Пау Кубарси, както и Алехандро Балде, който е на 19 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА