Last news in Fakti

4 Септември, 2023 09:52 976 4

Левски удари греда на трансферния пазар - размина се с нигерийски нападател

  • сънди адетунджи-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер

Той бе един от вариантите пред клуба от "Герена" за подсилване на атаката

Левски удари греда на трансферния пазар - размина се с нигерийски нападател - 1

Левски удари греда на трансферния пазар. "Сините" се разминаха с нигерийския нападател Сънди Адетунджи. Той бе един от вариантите пред клуба от "Герена" за подсилване на атаката. 25-годишният таран бе свободен агент, а представители на столичани бяха провели разговори с него. В крайна сметка обаче Адетунджи е предпочел предложението на завършилия на трето място в Сърбия през миналия сезон - Чукарички.

След като "сините" достигнаха до плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите, треньорът Николай Костов получи уверение от ръководството, че ще бъде направено всичко възможно отборът да бъде подсилен.

Освен за нападението, на "Герена" се оглеждат и за десен бек. Причината е, че Жереми Петрис има договор до края на кампанията и отказва да го удължи. Ситуацията около него се следи от ЦСКА 1948. Няма да е изненада, ако с него се повтори ситуацията с Ноа Сонко Сундберг. Гамбийският национал също бе с контракт до следващото лято. Той настоя за трансфер и "сините" се видяха принудени да го продадат на Лудогорец за 800 хил. евро, плюс процент от бъдещ трансфер и други бонуси.

На "Георги Аспарухов" държат да преподпишат и с национала Андриан Краев. След отпадането от Айнтрахт дефанзивният халф не пожела да разкрие дали ще сключи споразумение, или иска да продължи кариерата си в чужбина. Това лято той бе следен от доста отбори, но добра оферта от клуб от Западна Европа така и не пристигна. През лятото той получи и капитанската лента на Левски, но това не означава, че ще остане още дълго време в тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бешчов

    0 1 Отговор
    Как ли са се справяли едно време истинските левскари, дето биеха Барселона и Аякс без нито един бонговец?!
  • 4 Смех !

    0 1 Отговор
    И тоя е разбрал,че говедата нямат пари .