Last news in Fakti

4 Септември, 2023 12:00 1 488 0

Пол Погба вкара в паника медиците в Ювентус

  • пол погба-
  • ювентус-
  • футбол-
  • контузия

Страховете на медицинския екип на „старата госпожа” са, че мускулните проблеми на Погба са доста по-сериозни

Неволите за полузащитника на Ювентус Пол Погба нямат край. Французинът получи нова травма в мача с Емполи, а страховете на медицинския екип на „старата госпожа” са, че мускулните проблеми на Погба са доста по-сериозни.

„Не знаем нищо конкретно, но той почувства дискомфорт в задната част на бедрото си. Ще видим какви ще бъдат изследванията в понеделник или вторник. Всички се надяваме, че не е нещо сериозно. Тъкмо си завърна добрата форма”, коментира след мача наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри.

Погба пропусна по-голяма част от миналия сезон заради скъсан менискус. Той трябваше да се подложи на операция за отстраняване на проблема. Погба пропусна първия мач от новия сезон заради слаба форма.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА