Last news in Fakti

4 Септември, 2023 10:10 1 002 1

Юрген Клоп сигурен, че Салах ще остане в Ливърпул

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • мохамед салах-
  • футбол-
  • саудитска арабия-
  • трансфер

Клубът отхвърли предложение от 150 милиона британски лири за 31-годишния футболист от саудитския Ал Итихад в петък и каза, че счита темата за приключена

Юрген Клоп сигурен, че Салах ще остане в Ливърпул - 1

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че позицията на клуба няма да се промени относно Мохамед Салах, въпреки спекулациите за евентуална изключително висока оферта за нападателя. Клубът отхвърли предложение от 150 милиона британски лири за 31-годишния футболист от саудитския Ал Итихад в петък и каза, че счита темата за приключена.

Това не попречи на медиите да предполагат, че шампионите на Саудитска Арабия са готови да увеличат офертата до около 200 милиона британски лири, но Клоп каза, че позицията на собствениците няма да се промени.

"Никой не дойде при мен и не ми каза, че нещо може да се случи. Сигурен съм, че щях да получа обаждане", коментира мениджърът след победата с 3:0 над Астън Вила. Египетският национал вкара третия гол в мача.

"И Мо нито за секунда не изглеждаше така, сякаш мисли за нещо друго освен за Астън Вила, участвайки във всички голове. Той има невероятни постижения, но това не е изненада. Салах е играч от световна класа, без съмнение, и аз съм наистина доволен, че е в моя отбор", добави Клоп.

Германецът беше попитан дали Салах му е казал мнението си за офертата.

"Не. Той не ми каза, но не трябваше. Той говори със своите тренировки, изяви и поведение. Имахме срещи тази седмица и те не бяха за това какво сме правили в миналото, а за това какво ще правим в бъдеще. Мо беше с играчите и имаше моменти, в които се включваше. Но не беше нещо като "това е само до следващата седмица" или подобно. Той е тук и мисли за клуба. Мо не трябва да идва в офиса ми и да ми казва "между другото, шефе . . . няма да отида". За мен това не беше тема за една секунда, честно казано, освен въпросите от медиите", заяви треньорът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Собственика

    1 1 Отговор
    хахаха, кой та пита тебе бе , зимай си заплатата и си кютай