Last news in Fakti

5 Септември, 2023 20:15 1 066 6

Ботев Пловдив официално привлече национал на Гвинея

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • гвинея-
  • антоан конте

29-годишният централен защитник от Франция е играл за националните отбори на Франция до 19 и 21 години, но по-късно преминава в националния отбор на Гвинея

Ботев Пловдив официално привлече национал на Гвинея - 1

Ботев Пловдив официално привлече национала на Гвинея Антоан Конте. Защитник идва със свободен трансфер на "Колежа", а за последно е играл в Апоел Тел Авив.

Ето какво написаха от "жълто-черните":

"Радваме се да приветстваме защитника Антоан Конте в нашия клуб.

29-годишният централен защитник от Франция е играл за националните отбори на Франция до 19 и 21 години, но по-късно преминава в националния отбор на Гвинея. За последно французинът бе част от тима на Апоел (Тел Авив).

Антоан започва кариерата си в Пари Сен Жермен (ПСЖ), преминавайки през техните младежки гарнитури и изигравайки мач за първия отбор на “парижани”. Играл е също и за френския Реймс, израелския Бейтар (Йерусалим) и румънския Университатя (Крайова).

Днес Антоан подписа договор с Ботев (Пловдив).

Радваме се, че Конте е с нас и му пожелаваме всичко най-добро с “жълто-черната” фланелка".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преименувайте ги вече на Тракия

    8 3 Отговор
    Когато видиш този "четник" и се сетиш за Ботев, ти се преревава...

    Коментиран от #3

  • 2 според мен

    6 0 Отговор
    това си е жив французин
  • 3 Подкрепям

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Преименувайте ги вече на Тракия":

    Преди бях левскар... Ходил съм на мачове и в пек и в студ и в дъжд и кал за да гледам истински български футболисти, макар да беше сложно и трудно... И транспорт нямаше и въобще...В последните 10-15 г. тотално се разочаровах от т.нар "български" футбол, в който като чета съставите на отборите и си мисля, че не живея в България.Сега макар да живея на 300 м от стадиона на синия отбор МИ Е АБСОЛЮТНО БЕЗРАЗЛИЧНО с кой играят как са завършили и т,н. Даже ако играят по същото време отивам да гледам селски отбори Враждебна, Доброславци Обеля, Академик...Предпочитам да гледам български момчета вместо някави пътуващи берачи на банани, които даже не знаят коакво значиимето на отбора - дали Искър, дали Черно море, дали Вихрен... Да не говорим за история и национали герои - Левски, Ботев, Раковски, Бенковски....Закривайте тези отбори и измислете някакви имена Трактор, Звезда, Орел, Тигър, Врабче и не мърсете имената на героите с малоумния ви т.нар. български футбол!
  • 4 Сталин

    5 1 Отговор
    Бананова република,внася банани
  • 5 до фотографа и списвача

    2 1 Отговор
    Вие давате ли си сметка колко хора може да ви осъдят затова, че получават страх и стрес като погледнат снимката на този четник--мигрант, който даже не знае къде се намира, а само си мисли Дано да не ме разкрият поне 2-3 месеца да изкарам туки да събера малко пари да платя на некой ци,ган да ме закара до браздата!
  • 6 Трак🇺🇦🇦🇹🇩🇪

    2 2 Отговор
    Тотална деградация .. СРАМ И ПОЗОР ЗА БОТЯВ