Last news in Fakti

10 Септември, 2023 11:30 1 512 3

Национал на България официално премина в турската Суперлига

  • мартин минчев-
  • чайкур ризерспор-
  • спарта прага-
  • футбол

Той изигра 98 мача за Спарта, в които вкара 13 гола и направи 13 асистенции

Българският национал Мартин Минчев официално смени Спарта Прага с турския Чайкур Ризерспор. 22-годишният нападател премина медицински прегледи, след което беше представен от новия си отбор.

Минчев преминава в новака в Суперлигата с постоянен трансфер. Двата клуба не обявиха сумата по сделката. Договорът на българина е за три години.

Мартин Минчев премина в Спарта Прага от Черно море преди три години, но така и не успя да се наложи в състава на чешкия гранд. През това лято пред него имаше възможност да премине под наем в Пардубице, но до трансфер не се стигна.

Той изигра 98 мача за Спарта, в които вкара 13 гола и направи 13 асистенции. За втория отбор на чешкия гранд записа 10 мача, а в тях се отчете със седем гола.

Нападателят отпадна от мачовете на България срещу Иран и Черна гора заради контузия.

Чайкур Ризерспор заема пето място в Суперлигата със 7 точки след 4 кръга.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айдееее

    1 4 Отговор
    ше изгори при манафити
  • 2 Иванчо l-ви

    3 1 Отговор
    Да е здрав, да играе редовно.
  • 3 Ъхъ

    2 2 Отговор
    Още един развиващ се футболист, от Прага да преминеш в Ризе.