Last news in Fakti

11 Септември, 2023 17:20 1 837 1

Лионел Меси разкри кой според него е най-добрият защитник в света

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • кристиан ромеро-
  • тотнъм-
  • еквадор

Да го имам редом до себе си в състава е най-доброто, което може да се се случи

Лионел Меси разкри кой според него е най-добрият защитник в света - 1

Капитанът на световния шампион по футбол Аржентина - Лионел Меси разкри, че според него Кристиан Ромеро от Тотнъм е най-добрият защитник в момента. "Мисля, че той е най-добрият защитник в света в момента. Игра много добре в мача срещу Еквадор според мен", коментира Меси пред телевизия Telemundo.

"Да го имам редом до себе си в състава е най-доброто, което може да се се случи. Той винаги е готов да излезе един на един срещу противниците си. Свикнах да не гледам назад, а това е много добре за атакуващ футболист", добави аржентинската суперзвезда за съотборника си. Ромеро е ключова част от селекцията на английския Тотнъм и националния отбор на Аржентина, с който спечели титлата на Световното първенство по футбол в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРА,, УРА

    1 1 Отговор
    През Ромеро топка минава, но човек не! Гадна балтия е!