Last news in Fakti

11 Септември, 2023 21:30 1 160 2

Многомилионно попълнение на Челси аут поне 6 седмици

  • челси-
  • ромео лавия-
  • футбол-
  • контузия

Халфът пострада на тренировка и стана поредният играч на „сините“, който е с травма

Многомилионно попълнение на Челси аут поне 6 седмици - 1

Новото попълнение на Челси - Ромео Лавия, ще трябва да почака за дебюта си, след като получената от него контузия миналата седмица изобщо не е лека.

Халфът пострада на тренировка и стана поредният играч на „сините“, който е с травма. Според „Дейли Мейл“ Лавия ще отсъства поне 6 седмици заради увреждане на връзките на глезена.

Все пак засега от лондонския клуб не са съобщили официално колко време няма да играе Лавия. В клуба се надяват, че отсъствието му може да бъде по-кратко.

Както е известно 19-годишният футболист бе купен за 58 милиона паунда през август, но сега ще може да дебютира за Челси чак в края на октомври - след втората пауза за националните отбори.

Това обаче е поредният проблем за мениджъра Маурисио Почетино, който вече загуби няколко други играчи заради травми. За различно време в лазарета влязоха Кристофър Нкунку, Карни Чуквуемека, Трево Чалоба, Рийс Джеймс, Армандо Броя, Михайло Мудрик както и Уесли Фофана, който почти сигурно е аут за сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ро Мео

    0 0 Отговор
    Аз Лавия ша играй, но сега угладнел и отиде в майка Ямайка да се налапа с банане и кокосе со десерт бледолика човечна глава па се върне на терена да играй мач с вкусни бели ора.
  • 2 Гертруд

    1 0 Отговор
    Челси е представителна извадка на американската несъстоятелност.