Last news in Fakti

11 Септември, 2023 19:20 1 427 1

Пол Погба е дал положителна проба за допинг

  • пол погба-
  • ювентус-
  • футбол

Това се е случило след двубоя на “старата госпожа” срещу Удинезе на 20 август

Пол Погба е дал положителна проба за допинг - 1

Халфът на Ювентус Пол Погба е дал положителна проба за допинг, съобщава ексклузивно пресата в Италия. Това се е случило след двубоя на “старата госпожа” срещу Удинезе на 20 август. В този двубой френският полузащитник е бил на скамейката и дори не е влязал в игра, но след срещата е попаднал сред избраните играчи за даване на допинг проба, която впоследствие се оказва положителна за тестостерон.

Погба взе участие в следващите два двубоя с Болоня и Емполи, в които записа общо 52 минути. Полузащитникът се завърна в Ювентус през миналото лято, но прекара по-голямата част от кампанията в лазарета след поредица от травми. Французинът има договор с Ювентус до лятото на 2026-а година.

Сега Погба има три дни, за да направи контраанализ на резултата. Ако бъде признат за виновен, това може да доведе до наказание с продължителност между 2-4 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малиии

    3 1 Отговор
    Ял чесън бобец и цаца на Дунава у Видинският Парк бре бре бре и малко чушле от лютите бре бре бре бре