Last news in Fakti

12 Септември, 2023 09:35 2 430 0

Станислав Иванов изненада всички с голяма новина (СНИМКА)

  • станислав иванов-
  • арда-
  • бебе-
  • футбол

24-годишният бивш младежки национал и приятелката му Ивайла чакат дете

Звездата на Арда Станислав Иванов изненада последователите си в „Инстаграм“ с голяма новина. От споделени снимки в социалните мрежи става ясно, че 24-годишният бивш младежки национал и приятелката му Ивайла чакат дете.

„Още повече за обичане“, написа брюнетката като коментар към снимките.

Станислав и Ивайла получиха много поздравления за щастливата новина, първите от тях бяха от бившите съотборници на Иванов в Левски Давиде Мариани и Найджъл Робърта.

Както е известно, през миналата седмица се разигра голяма драма около Стаси и информация, че ЦСКА и Арда са договорили негов трансфер.

Новината предизвика огромна вълна от реакции в социалните мрежи, особено от негативни коментари на феновете на Левски, на които Станислав Иванов беше любимец по време на престоя му на „Герена“.

В резултат бившият младежки национал на България излезе с опровержение на профила си в „Инстаграм“ и обяви, че е футболист на Арда и няма никаква сделка с ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА