Last news in Fakti

13 Септември, 2023 18:40 1 403 0

Ювентус замрази заплатата на Погба, спестяват около 30 милиона

  • пол погба-
  • ювентус-
  • футбол

Сега се очакват резултати от втората проба на халфа, но е почти сигурно, че те няма да се различават от първоначалните

Ювентус замрази заплатата на Погба, спестяват около 30 милиона - 1

Ръководството на Ювентус вече е предприело първата санкция срещу Пол Погба, който даде положителна допингпроба, взета му на 20 август. Според „Гадзета дело Спорт“ клубът вече е замразил заплатата на французина.

Сега се очакват резултати от втората проба на халфа, но е почти сигурно, че те няма да се различават от първоначалните. Вчера пък медиите на Апенините разкриха, че Погба е признал пред клубното ръководство, че е взимал хранителни добавки на своя глава, но без да знае, че те повишават нивото на тестостерона, каквато бе и причината за положителния допингтест на французина. Въпреки това той не е предупредил клуба и не е поискал разрешение от лекарите на Ювентус да взима въпросните добавки.

При тези обстоятелства изглежда все по-вероятно Погба да отнесе максималното наказание от четири години. Това пък автоматично ще доведе до това клубът да прекрати договора на играча, чийто срок е до лятото на 2026 година. Според „Гадзета дело Спорт“ Ювентус по този начин ще спести около 30 милиона евро от възнагражденията на Погба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА