Last news in Fakti

19 Септември, 2023 10:15 1 210 5

Ботев Пловдив търси желаещи да работят без пари

  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • стажанти-
  • скаути

Ботев ви кани да станете част от нашата вълнуваща скаутска програма

Ботев Пловдив търси желаещи да работят без пари  - 1

Ботев (Пловдив) търси скаути стажанти с обява, която пусна в официалния си сайт. Първоначално желаещите няма да получават заплащане, става ясно от съобщението на "жълто-черните".

"Обичате футбола и искате да дадете тласък на кариерата си в света на скаутството? Ботев ви кани да станете част от нашата вълнуваща скаутска програма.

Ние търсим всеотдайни хора, които да се присъединят към нашия отдел като стажанти с възможност за осигуряване на договор през март 2024 г.

Приоритет имат кандидати от България. Въпреки това ние приветстваме кандидати от цял свят като наше второ предпочитание. Ако можете да гледате футболни срещи на живо във вашата страна, това е от значително предимство.

Владеенето на английски език е задължително. Знанието на френски, испански или други езици е ценно предимство. Първоначално това е доброволна позиция без финансова компенсация.

Успешните стажанти могат да имат възможността да подпишат договор с Ботев (Пловдив) през март 2024 г., преминавайки към скаутска позиция на пълен работен ден.

Ако е необходимо, клубът ще покрие разходите за гледане на мачове на живо, което ви позволява да участвате активно в процеса на търсене на таланти. Краен срок за кандидатстване: 25 септември. Начална дата на стажантската програма: 1 октомври, а работата е дистанционна", написаха от Ботев в сайта си, като прилагат мейл за кандидатстване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не и не

    11 0 Отговор
    Без пари и баба знае! Всеки трябва да получи възнаграждение за положения труд! Точка!
  • 2 да де

    7 0 Отговор
    Хехе тренера и футболистите и те ли ще играят без пари ей тъй за чест и слава.
  • 3 Ботевист

    2 0 Отговор
    Не очаквах чак такава глупост от ръководството на. Ботев! Вместо да разтикат без пари бабереците, които са събрали, които за нищо не стават, те продължават да търсят още!
  • 4 Хи хи хи

    4 0 Отговор
    Аз не желая договор, искам постоянно да работя без пари, за ФК Ботяв. Ще доведа жената и децата .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.