Last news in Fakti

20 Септември, 2023 12:21 1 604 1

Сашамания в мрежата

  • спорт

Везенков може да бъде х-факторът за "Кралете"

Сашамания в мрежата - 1
Снимка: Instagram

Кой играч на "Кралете" сте най-развълнувани да видите на паркета този сезон? Попитаха от Сакраменто Кингс своите фенове, чрез въпрос в Инстаграм.

Кингс беше най-резултатният тим в редовния сезон на НБА миналата кампания и в Сакраменто са развълнувани относно възможностите на Де'Аарън Фокс и компания.

А преобладаващите отговори са Александър Везенков и Кийгън Мъри. Мъри направи отличен дебютен сезон за Сакраменто миналата кампания, а Везенков се присъедини това лято към тима.

Може би перфектният вариант за тима включва именно тях като крила, Домантас Сабонис под коша и Малик Монк или Кевин Хюртер до Фокс в гардовата двойка за стартова петица, чрез която да се атакува голям пробив в плейофите.

А иначе:

"Везенков!".

"Саша Везенков, България"

"Саша, ние знаем какво могат другите"

"Саша, докрай!"

"Саша, България", пишат фенове на Кингс.

А най-колоритният отговор може би е:

"Всички, освен Харисън Барнс", твърди Джон Милър.

Очаква се именно Барнс да стартира като титулярно крило с Мъри. А Везенков да влиза като резерва в началните мачове за сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    2 1 Отговор
    Спрете с тия хвалби,още повече че са в аванс.Ще урочасате човека!