Last news in Fakti

20 Септември, 2023 21:30 997 0

Винченцо Монтела ще е новият селекционер на Турция

  • винченцо монтела-
  • турция-
  • треньор-
  • футбол

Бившият нападател на Рома и националния тим на Италия Монтела познава добре турския футбол, като до скоро беше треньор на Адана Демирспор

Винченцо Монтела ще е новият селекционер на Турция  - 1

Италианският треньор Винченцо Монтела ще бъде новият селекционер на националния отбор на Турция по футбол, съобщи авторитетният журналист Фабрицио Романо. Двете страни са се разбрали за договор във вторник, който трябва да бъде за срок от три години.

Бившият нападател на Рома и националния тим на Италия Монтела познава добре турския футбол, като до скоро беше треньор на Адана Демирспор. Той е работил още в Катания, Фиорентина, Сампдория, Милан и Севиля.

Винченцо Монтела ще наследи на поста германския специалист Щефан Кунц, който се раздели с отбора, на който бе начело от есента на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА