Last news in Fakti

26 Септември, 2023 06:30 1 510 0

Ал Хилал извади Неймар и се класира напред за Купата на краля

  • ал хилал-
  • неймар-
  • купата на краля-
  • ал джабалайн-
  • футбол

Без бразилеца отборът успя да спечели с 1:0 и се класира за 1/8-финалите в турнира

Ал Хилал извади Неймар и се класира напред за Купата на краля - 1

Най-скъпият футболист в историята на футбола - Неймар, бе оставен извън групата на Ал Хилал за гостуването на Ал Джабалайн за Купата на краля в Саудитска Арабия. Без бразилеца отборът успя да спечели с 1:0 и се класира за 1/8-финалите в турнира. Единствения гол в мача вкара Рубен Невеш в 64-ата минута.

По-рано стана известно, че Неймар е призовал ръководството на саудитския клуб да уволни наставника на тима Жорже Жезус. Бившият нападател на ПСЖ не е доволен от отношението на треньора и вече бил в конфликт с него. 69-годишният португалец не се притеснявал да критикува Неймар за поведението му и това не се харесвало на бразилеца.

Неймар премина в Ал Хилал през летния трансферен прозорец от тима на ПСЖ за близо 90 млн. евро, а през 2017 г. парижани го купиха от Барселона за рекордните в историята на футбола 222 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА