Last news in Fakti

26 Септември, 2023 09:36 1 648 0

Илиан Илиев: От доста време имаме проблеми с поведението на Фернандес

  • илиан илиев-
  • алекс фернандес-
  • футбол

Няколко пъти ни е създавал проблеми не само с неговото поведение, но и с килограмите с

Илиан Илиев: От доста време имаме проблеми с поведението на Фернандес - 1

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри, че той лично и клубът са правили твърде много компромиси с Алекс Фернандес. "От доста време имаме проблеми с неговото поведение. Няколко пъти ни е създавал проблеми не само с неговото поведение, но и с килограмите си. На мача с ЦСКА 1948 той прекали и е нормално да бъда ядосан и да го накажа. Той няма да бъде в състава за Ботев Пд, а отделно и ще го глобим", каза Илиев пред "Мач Телеграф".

Както е известно Фернандес, който е един от лидерите в тима, реагира яростно на смяната си през второто полувреме. Това ядоса треньора и той го изгони от пейката. "Мога да правя с него каквото си поискам и той ще го разбере", заяви след мача Илиев.

Алекс Фернандес попадна в разширения състав от 21 футболисти за двубоя с Ботев Пловдив днес, но почти сигурно именно той ще отпадне от тимовия лист, където могат да бъдат записани 20 играчи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА