Last news in Fakti

26 Септември, 2023 10:10 1 020 0

Разногласия между Сираков и Краев за новия договор

  • левски-
  • наско сираков-
  • андриан краев-
  • футбол-
  • договор-
  • откупна клауза

Двамата не могат да се разберат за откупната сума, която да бъде поискана за правата на играча

Разногласия между Сираков и Краев за новия договор - 1

Между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков и капитана на тима Андриан Краев има разногласие, което бави подписването на новия договор на халфа. Двамата не могат да се разберат за откупната сума, която да бъде поискана за правата на играча. Краев желае да бъде продаден за 1,5 млн. лева, докато босът на “сините” иска същата сума, само че в евро.

В момента на “Герена” чакат отговор от Краев дали е съгласен на подобрените условия по новия му договор и ще сложи ли подписа си на него. Това е и причината за забавянето му. Засега това не се случва, а контрактът на играча изтича след края на сезона и през зимата той може да разговаря свободно с други клубове. Ако Левски не иска да го изпусне лятото без пари, то “сините” ще са принудени да го продадат след Нова година за символична сума.

Интерес към българския национал проявява Лудогорец, като Краев е съгласен да премине в Разград. Този път наскоро извървя централният защитник Ноа Сонко Сундберг, който бе продаден за 800 000 евро. През зимата на “Герена” премина официална оферта за халфа от унгарския МОЛ Фехервар на стойност 600 000 от европейската валута, която бе вдигната на 700 000, но Наско Сираков бе категоричен, че футболистът не се продава за толкова, и поиска 1 милион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА