Last news in Fakti

29 Септември, 2023 10:10 2 245 2

Бивш вратар на ЦСКА влиза в политиката като водач на листа

  • иван караджов-
  • футбол-
  • политика-
  • общински съветник

Партията на бившия армейски страж ще подкрепи досегашния кмет Николай Георгиев, който се кандидатира като независим, за втори пореден мандат

Бивш вратар на ЦСКА влиза в политиката като водач на листа - 1

Бившият вратар на ЦСКА и националния отбор на България Иван Караджов е водач на листата за общински съветници в Кресна на партия ГЕРБ, съобщава "Тема Спорт". "През целия си живот съм играл за победа. Горд съм, че повеждам отбора на ГЕРБ и съм сигурен, че на 29 октомври ще бъдем победители", каза Караджата.

Партията на бившия армейски страж ще подкрепи досегашния кмет Николай Георгиев, който се кандидатира като независим, за втори пореден мандат. Преди четири години Георгиев е бил издигнат от БСП, но миналата година скъсал партийната си книжка.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така така

    11 0 Отговор
    След Киро Простото,вече никакви ментални титани няма да ни уплашат
  • 2 Д. Иванков

    5 1 Отговор
    Неразумна постъпка на колегата. И що ти трябва да излизаш "на светло"? Аз си въртя кинтите от "Хемус" на баце и си ми е екстра. Не се бутай под светлините на прожекторите, много повече далавера има в сенките.