Last news in Fakti

29 Септември, 2023 13:00 1 588 1

Рой Кийн коментира ситуацията с Джейдън Санчо в Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • рой кийн-
  • джейдън санчо-
  • футбол-
  • ерик тен хаг

Нещото, което наистина не бих простил на даден играч, е когато не тренира отговорно

Рой Кийн коментира ситуацията с Джейдън Санчо в Ман Юнайтед - 1

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, който е известен с критичния си тон, също коментира ситуацията с Джейдън Санчо. Английският футболист е изваден от състава на “червените дяволи” и дори не тренира с първия отбор, защото е в конфликт с мениджъра Ерик тен Хаг.

Наставникът е останал недоволен от отношението на Санчо в тренировките и последвалото му недоволство в социалните мрежи, като се е заканил да не промени решението си, докато футболистът не се извини.

“Нещото, което наистина не бих простил на даден играч, е когато не тренира отговорно”, заяви Кийн в подкаста Stick to Football.

“Много бих се ядосал на такъв футболист - добави настоящият анализатор. - Няма значение какъв е като характер, защото всички сме различни хора. Но бих бил засрамен, ако се наложи мениджърът да идва да ме критикува в личен разговор или чрез медиите.”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Икундайо Джеайоба

    1 0 Отговор
    Санчоооо, ма мен!