Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 10:00 1 425 1

Суперзвездата на Сакраменто изключително впечатлен от стрелбата на Везенков

  • сакраменто кингс-
  • ди’арън фокс-
  • баскетбол-
  • нба

Звездата на “кралете” добави, че всички в отбора се стараят да помогнат на Везенков с адаптацията и да го накарат да се чувства комфортно

 Суперзвездата на Сакраменто изключително впечатлен от стрелбата на Везенков - 1

Лидерът на Сакраменто Кингс Ди’Арън Фокс се изказа много ласкаво за новото попълнение на тима Александър Везенков. 25-годишният гард, който участва в тазгодишния Мач на звездите в НБА, призна, че е изключително впечатлен от стрелбата на българина.

“Саша е един от най-добрите стрелци в света! Наскоро имахме тренировка, на която стреляхме от тройката. Мисля, че от 150 опита той пропусна само 7”, сподели Фокс пред репортери по време на медийния ден в НБА.

Звездата на “кралете” добави, че всички в отбора се стараят да помогнат на Везенков с адаптацията и да го накарат да се чувства комфортно.

Друг съотборник на Везенков - Кевин Хъртър, също не скри, че е респектиран от прецизния мерник на българина.

“Саша стреля дяволски точно. Той вече счупи някои от рекордите ни от миналата година. Почти не пропуска. Ще трябва доста да поработим, за да го достигнем”, каза Хъртър, който е доказан стрелец от далечна дистанция и през изминалия сезон реализира 40,2% от опитите си за 3 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех, че е хубаво

    9 0 Отговор
    Да започнеш деня си с такива новини, а не с идиотиите на политиците ни! Да е жив и здрав Сашо и да прославя още себе си и страната ни!