Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 19:40 5 296 1

Ето колко пари ще прибере Тайсън Фюри за битките с Нгану и Усик

  • тайсън фюри-
  • спорт-
  • бокс-
  • франсис нгану-
  • олександър усик

Циганския цар ще прибере още 164,5 млн. паунда или 200 млн. долара

Тайсън Фюри вече е богат. Според медиите състоянието му се оценява на над 130 млн. паунда. Но тепърва ще става още по-богат. Според слуховете за следващите 2 мача – на 28 октомври срещу Франсис Нгану и след това срещу Олександър Усик (датата още не е обявена официално), Циганския цар ще прибере още 164,5 млн. паунда или 200 млн. долара.

Това бе намекнато от Боб Аръм - промоутър на шампиона на WBC. Смята се, че и двете срещи ще донесат огромни приходи на Фюри.

Запитан какво мисли за предложената парична сума, Хърн заяви пред iFL TV: "Какво мислите? В едно интервю става дума за 100 милиона долара, а в друго - за 200 милиона долара. Бих казал, че Фюри ще направи над 100 милиона долара от двата мача с Нгану и Усик“.

„Най-вероятно ще прибере 30 и 70 или 30 и 80 млн. съответно от двата боя. Но разбрах, че има клауза за реванш с Усик, така че това може да увеличи сумата. Представете си, че ви кажа: "Получавате х за първото и гарантирано х за второто участие". Бихте казали: "По дяволите, може и да го направя".

Обсъждайки възможността за реванш в двубоя с Нгану, Хърн добави, че сега Фюри е "извън лесните пари". "Ако си Фюри, иска реванш с Нгану за всеки случай, особено ако саудитците му предлагат куп пари. Защо не? Не е като дебелият & стар на вид Фюри да има амбицията да започне да се бие с убийците в дивизията, които биха се възползвали от лошото му физическо състояние, липсата на активност и бързо напредващата му възраст. На този етап Фюри просто иска да спечели лесни пари за това, което по същество е прощално пенсионерско турне".

Когато излязат на ринга, или Циганският крал, или Усик ще стане първия безспорен шампион в тежка категория от 1999 г. насам и първия в ерата на четирите пояса.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волнонаемен

    5 3 Отговор
    Ще може да си купи 2 изтребителя ф - 16 блок 70.с 30 ракети с лазерно насочване.