Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 10:41 3 043 5

Франсис Нгану възнамерява да провали битката Фюри - Усик

  • олександър усик-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • франсис нгану

Не знам какъв е минималният срок за медицинско отстраняване в бокса, но наистина не разбирам как Тайсън може да се бие през декември след това, което ще се случи на 28 октомври

Франсис Нгану възнамерява да провали битката Фюри - Усик - 1

Светът на бокса, а и не само, се зарадва на потвърждението, че сблъсъка за безспорната титла в тежка категория между Олександър Усик и Тайсън Фюри най-накрая е насрочен за края на тази или началото на следващата година, но има един човек, който все още може да попречи на събитието. На 28 октомври бившият шампион от UFC, превърнал се в дебютант в бокса, Франсис Нгану ще излезе на ринга срещу шампиона на WBC Фюри в 10-рундов двубой в Рияд. Въпреки че малцина извън неговия екип го прогнозират, победа на Нгану със сигурност ще провали надеждите на Фюри да се пребори за всички четири пояса с Усик.

Именно това е и мисълта, която стои зад неотдавнашния туит на Нгану, който зададе въпроса колко време трябва да излезе от ринга един боксьор след загуба с нокаут.

"Не знам какъв е минималният срок за медицинско отстраняване в бокса, но наистина не разбирам как Тайсън може да се бие през декември след това, което ще се случи на 28 октомври", написа камерунецът.

Нгану има невероятен удар и е известен с него в ММА, а сега е трениран от Майк Тайсън. Ако двамата успеят да сътворят нещо грандиозно и да приближат Нганну достатъчно близо до Фюри, за да нанесе един от тежките си удари, първият безспорен двубой от 24 години насам може да пропадне. Добрата новина е, че титлата на Фюри не е заложена в битката на 28-и октомври, защото Нгану не е класиран в боксовите среди.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тоя смешник

    6 1 Отговор
    Може и да е някой в ММА но го гледах на лапи и чувал как работи и ви казвам че срещу боксьори от ранга на Фюри ще прилича на клоун, боксова круша пълен бастун , шоу си прави Фюри и му помага да изкара някой долар това опушеното момче от ММА.
  • 3 Пури

    2 3 Отговор
    Английския чувал ще бъде обрулен и ще му вадят езика …..
  • 4 Потури

    1 3 Отговор
    Очаквам на тая кралица с тяло на торба да му напълнят врата с юмруци
  • 5 Бокс не е ММА

    6 0 Отговор
    Лесни кинти за шкембака!