Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 10:10 987 1

Ники Костов прави промени в състава за мача с ЦСКА?

  • ники костов-
  • футбол-
  • левски-
  • цска

На "Герена" искат да отговорят подобаващо на агресията на "червените" в средата на терена

Ники Костов прави промени в състава за мача с ЦСКА? - 1

Левски едва ли ще промени схемата на игра за дербито с ЦСКА, както очакват мнозина, но пък не е изключено да направи промени в стартовите 11, информира „Мач Телеграф“.

На "Герена" искат да отговорят подобаващо на агресията на "червените" в средата на терена. Затова не е изключено там да се появят по-опитни имена от Джавад Ел Джемили и Асен Митков. Последният бе почти незабележим в дербито с Лудогорец, което бе загубено с 0:1. Халфът явно се уплаши от влизането, което му направи Руан в началото на мача. Със сигурност и играчите на ЦСКА няма да се церемонят с него.

Ел Джемили пък се загуби в много от последните двубои на "сините". И той не е толкова ефективен, колкото беше в началото на сезона. Засега обаче не е ясно кои играчи ще ги заменят. Съществува възможността и Николай Костов да промени мнението си и отново да заложи на тях, за да покаже, че им има пълна вяра.

Със сигурност този път в защита ще се завърне Кристиан Димитров. Той пропусна последните два мача заради здравословни проблеми, а вместо него на терена бе Келиан ван дер Каап. Причината да не играе с Лудогорец бе температура, която го втресе преди срещата.

На "Герена" се радват, че заразата, която удари преди това и Асен Митков, бе овладяна. Така в момента Николай Костов разполага с всичките си играчи, ако не броим Билал Бари, който е трайно контузен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 1 Отговор
    Доведения от град Ловеч отбор обединен с Етрополе не е цска, цска ФАЛИРА!