Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 10:10 3 717 5

Футболист от Efbet лига пита шефовете за пари и го наказаха

  • максим ковальов-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • лудогорец-
  • атанас дафинов

Ръководството на отбора ми каза кой съм аз, за да питам за парите

Скандал с наказан футболист гръмна в Пирин (Благоевград). В навечерието на мача с Лудогорец в Разград (0:4) от групата на "орлетата" беше изваден титулярният вратар Максим Ковальов, което взриви недоволството на ултрасите и предизвика разнопосочни коментари. Вината за случилото се бе хвърлена върху управителя на клуба Атанас Дафинов.

В профила на тартора на фракцията „Пирин SS” Константин Капчин се появи чат с украинеца, в който футболистът дава своята версия за конфликта. „Наказан съм. Отстраниха ме, защото попитах кога ще започнат да се изплащат дълговете. Ръководството на отбора ми каза кой съм аз, за да питам за парите“, обяснява му Ковальов.

Спортният директор на Пирин Николай Петрунов беше лаконичен пред struma.bg: „Наказан е за разваляне на дисциплината. Санкцията важи само за мача с Лудогорец“.

От днес Ковальов отново ще тренира със съотборниците си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саса

    7 2 Отговор
    В страната на Пеевски и Борисов е така...

    Коментиран от #2

  • 2 Факт

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Саса":

    Тук истинският премиер е Пеевски, пръв заместник му е Борисов, а Денков само чака нарежданията им...
  • 3 Перниканец

    4 1 Отговор
    Toя нормален ли е? В България шефовете мразят да ги питаш за пари, даже ги няма и в обявите за работа. Споерд тях трябва да си доволен, че са те взели. Това е достатъчно възнаграждение. Заплата се дава по милост и е нещо като допълнителна екстра след професионалното израстване, допълнителната квалификация и купоните за храна.
  • 4 Икономист

    2 1 Отговор
    Вижте какво Пирин е добър отбор и ще изплати всички заплати на своите футболисти и те ще отидат в Хърватия , която е много търсена туристическа дестинация. Тази година туристическата индустрия в страната очаква приходите да надхвърлят дори тези от предпандемичната 2019 година, когато бяха реализирани рекордни постъпления от туризъм. Основната причина за този туристически бум е, че от началото на годината Хърватия е част от Шенгенското пространство - ще рече, че на повечето туристи вече не им се налага да минават през гранични контроли. Пътуването до Хърватия се улеснява за европейците и от факта, че страната прие еврото.
  • 5 Мудева да ми яде

    1 0 Отговор
    УкроинецОТ си дири парите? Оди за наденица бре!