Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 11:20 709 3

Меси е под въпрос за мачовете на Аржентина

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • парагвай

Капитанът на шампионите вкара за победното 1:0 срещу Еквадор миналия месец, но пропусна успеха с 3:0 срещу Боливия заради мускулни болки

Меси е под въпрос за мачовете на Аржентина - 1

Лионел Меси е под въпрос за световната квалификация на аржентинския национален отбор по футбол срещу Парагвай, съобщава агенция АП. Капитанът на шампионите вкара за победното 1:0 срещу Еквадор миналия месец, но пропусна успеха с 3:0 срещу Боливия заради мускулни болки.

Аржентина посреща Парагвай в четвъртък в Буенос Айрес. Световните шампиони и Бразилия започнаха с по две победи и делят първото място в квалификациите на зона Южна Америка. Меси не игра в последните четири мача на Интер Маями в МЛС, но се завърна на терена за десетина минути при съботната победа с 1:0 срещу Синсинати. Той обаче тренира със съотборниците си от Аржентина във вторник и медии в страната твърдят, че ще играе срещу Парагвай, но все още не се знае дали това ще се случи като титуляр, или като резерва.

Селекционерът Лионел Скалони ще взима важни решения на още две позиции. Той се колебае между Николас Талиафико и Маркос Акуня на левия бек, както и между Хулиан Алварес и Лаутаро Мартинес за централен нападател. Анхел Ди Мария със сигурност няма да играе заради контузия, а Нико Гонсалес ще го замести в групата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грешите

    2 0 Отговор
    Меси влезе в игра в 54-тата минута на мача срещу Синсинати,и Интер Маями загуби с 1:0
  • 2 раз

    1 0 Отговор
    Меси си измесил хотели.
  • 3 абе ковачев

    1 0 Отговор
    тоя ли измислен футболист да го мислим в Аржентина има 40 по добри от него тоя парите дето дадоха барса и другите го направиха футболист ние на къде да ловиме с тоя сакат персонал?