Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 11:40 3 592 2

Разкриха коварната болест, с която се бори Вили Вуцов

  • вили вуцов-
  • янтра габрово-
  • футбол-
  • болест

Причината е заболяването му от диабет и усложненията, породени от него

Разкриха коварната болест, с която се бори Вили Вуцов - 1

На изключително интензивно лечение е подложен в момента футболният треньор Велислав Вуцов, съобщава 24 часа.

Причината е заболяването му от диабет и усложненията, породени от него. Лекарите провеждат активна терапия, за да може да върнат Вили Вуцов в предишното му състояние.

Лечението, естествено, затруднява треньорската работа на 56-годишния специалист. Единият от синовете на легендарната фигура в българския футбол Иван Вуцов е начело на втородивизионния Янтра Габрово.

Все пак доскоро наставникът правеше и невъзможното, за да е близо до момчетата си. Дори излизаше от болницата, за да може да бъде на скамейката по време на мачове от второто ниво на родния футбол.

През изминалия уикенд играчите на Янтра подкрепиха наставника си, излизайки с фланелки с надпис “С теб сме, Вили” при гостуването на “Спартак” (Плевен). А след двубоя посветиха победата с 1:0 на треньора си.

Поради влошеното си здравословно състояние Вуцов се подложи на операция през май тази година.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм..да

    21 0 Отговор
    Диабет се отключва и при стрес.Вили е много емоционална натура.
  • 2 А ми

    8 3 Отговор
    каква е тази операция срещу диабет, на която се е подложил?