Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 19:30 5 082 5

Тайсън Фюри свалил около 68 кг за 4 седмици

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • дерек чисора

Популярният британски боксьор Дерек Чисора направи светкавично интервю с Циганския цар

Тайсън Фюри свалил около 68 кг за 4 седмици - 1

Тайсън Фюри, носител на титлата на WBC в тежка категория, се оплака от двубоя на по-малкия си брат Томи Фюри срещу местния инфлуенсър KSI. Популярният британски боксьор Дерек Чисора направи светкавично интервю с Циганския цар. Шампионът изглеждаше много добре на трибуните снощи и в интервюто се похвали с огромна загуба на тегло след дълъг период без битки.

Фюри призна пред Чисора, когото е побеждавал 3 пъти, че планира да нокаутира бившия шампион на UFC Франсис Нгану от Камерун на 28 октомври. След това шампионът обеща да отстрани от пътя си носителя на другите три пояси в категорията Олександър Усик. Ето и цялото интервю:

- Проверка на микрофона. Сега сме тук с Циганския цар, най-готиния човек в Лондон. По-добре е да се каже, във Великобритания, в целия свят.
- Все още не, Дерек, но ще бъда най-готиният човек на планетата на 28 октомври, когато победя... как се казва? Нгану.

- Казвам, че ще го нокаутираш за по-малко от три или четири рунда. Ще го нокаутираш ли или ще се боксираш с него?
- Ще се опитам да го нокаутирам. Ако успее в първия рунд, ще го нокаутирам още в първия рунд. Ако е по-късно, тогава по-късно. Не забравяйте, че имаме 10 рунда.

- Две минути или три?
- Десет триминутни рунда с 25 секунди почивка [смее се].

- Свещени глупости. Ще те видим ли да се биеш през декември срещу Усик?
- Виж, в момента не се притеснявам много за Усик, защото трябва да се изправя срещу Франсис. След това, когато се измъкна оттам, без контузии, цял и невредим - ще бъда като Донки Конг и ще се справя с този дребосък. Ще го изключа! Ще го отмахна като дъждовна капка от рамото си [показва].

- Обичам те, братко.
- Но засега... На всеки човек, с когото се бия, давам 100 процента. В момента тренирам. До началото на битката ще минат 12 седмици. Обикновено тренирам 5-6 седмици, но не тренирам от миналата година, от декември миналата година. Вече съм свалил около 68 кг за 4 седмици. Само чрез диета, кето диета.

- Ще стигна дотам.
- Ще се видим там.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тайсън Манекен

    11 0 Отговор
    Пълни глупости. Да свлиш по 16кг. на седмица. Това са повече от 2 кг. на ден. И то не инцидентно, а устойчиво.
  • 2 Торба

    7 1 Отговор
    Маймунски му работи……от кралицата….
  • 3 Никос

    5 1 Отговор
    Свалям ги с химия, добър режим и много кардио, но да не казвам какви неща приемам защото в професионалния спорт за допинг да се говори е табу.
  • 4 123456

    7 0 Отговор
    30 дни по 2,4кг надолу - е бате касаплъка ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.