Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 22:00 2 016 1

Бивш национал на Италия: Разочарован съм от това футболно поколение

  • анджело ди ливио-
  • ювентус-
  • футбол-
  • футболисти

Някогашният играч на Ювентус, Фиорентина и италианския национален отбор беше известен с огромната си работоспособност и себераздаване

Бивш национал на Италия: Разочарован съм от това футболно поколение - 1

Спечелилият десет трофея в италианския футбол Анджело Ди Ливио също взе отношение по скандала с нелегални залози, който набира сила на Апенините. Някогашният играч на Ювентус, Фиорентина и италианския национален отбор беше известен с огромната си работоспособност и себераздаване.

"Хазарт? Наистина съм разочарован от това поколение. Жалко ми е за тези момчетата, но те няма с какво да се оправдаят. Това определено не е ОК. Те трябва да осъзнаят, че са професионалисти, които са част от един страхотен спорт и освен това им се плаща добре”, заяви Ди Ливио.

Той вече е на 57 години след отказването си от футбола работеше като треньор в школата на родния си клуб Рома.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    Тоя пък, има ли италианско поколение което да не е било замесено с черно тото. И Стоичков го дърпаха по съдилищата заради мачовете му с Парма.