Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 18:14 1 397 2

Меси с важно изказване

  • футбол

Остава в Интер

Меси с важно изказване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Нападателят на Интер Маями - Лионел Меси, ще остане в клуба, въпреки че отборът не успя да се класира за плейофите на Мейджър лийг сокър.

"Не обмислям да напускам отбора. Жалко, че не успяхме да стигнем до плейофите. Пропуснах последните няколко мача заради контузия", каза Меси, цитиран от ESPN.

Лионел Меси е световен шампион с Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меси Осминафинала

    6 2 Отговор
    Меси Гредата провали Интер Маями.
  • 2 Меско Месията от Маями

    4 2 Отговор
    Здравейте хора аз съм Меско Месията от Маями и искам да ви кажа че ще остана тук още поне две години защото имам за цел да спася Интер Маями от отпадане и ще направя всичко възможно дори ще падам за дузпа въпреки че ме болят краката и ще направя този отбор световен клубен шампион и може след това да прекратя своята кариера защото като цяло постигнах всичко но може би ми липсва само осма златна топка