Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 09:36 1 682 5

Мохамед Салах отправи призиви към световните лидери (ВИДЕО)

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • ивицата газа-
  • световни лидери

Нападателят на Ливърпул призова за разрешаването на хуманитарна помощ за хората там

Мохамед Салах отправи призиви към световните лидери (ВИДЕО) - 1

Египетската звезда Мохамед Салах използва официалните си профили и в социалните мрежи, за да отправи призиви към световните политически лидери по повод ситуацията в Ивицата Газа.

Нападателят на Ливърпул призова за разрешаването на хуманитарна помощ за хората там.

„Невинаги е лесно да се говори във времена като тези. Има твърде много насилие, твърде разбити сърца и бруталност. Ескалациите на напрежението в последните седмици са трудни да гледане. Всички животи са свещени и трябва да бъдат защитени. Избиването трябва да спре, разкъсват се семейства”, сподели Салах в специално видео, публикувано в Instagram, където футболистът има над 60 млн. последователи.

„Ясно е, че хуманитарната помощ за Газа трябва да бъде разрешена незабавно. Хората там се намират в ужасни условия. Сцените от болницата бяха ужасяващи. Хората в Газа спешно се нуждаят от храна, вода и медицински консумативи. Призовавам световните лидери да се обединят, за да предотвратят по-нататъшно избиване на невинни души – човечността трябва да надделее“, каза още звездата на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники Пънчев

    6 12 Отговор
    Дюнерджия от Кайро!

    Коментиран от #3

  • 2 Милионерче , даваи даваи

    2 0 Отговор
    НЕ СЕ ПОДИГРАВАИ . Има много по " доби" варианти от това . Да се спрат военните действия например!!!!! Или пращам помощи до се бият е вариант???
  • 3 Бат Ники

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ники Пънчев":

    Това ще е голям въпрос, Кой е дюнерджията от Кайро ; а Стойчков , б Салах , с Анди Руиз , д Марадона ????
  • 4 Защо бе

    4 2 Отговор
    А защо Египет, Ливан и Йордания не приютят братята палестинци. Ние приехме милиони украйнци, къде е солидарността при арабите. По-лесно им е да умират за вярата отколкото да намерят начин да живеят човешки.

    Коментиран от #5

  • 5 Скоро разбрах и Аз

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Защо бе":

    Всъщност им правили "Услуга" а и да ги приемат не им дават гражданство без значение колко живеят там и с какво се занимават , защото иначе ще станат от тях, където са там и ще си загубят идентичноста и Държавата. Правят им услуга .