Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 14:30 1 009 0

Юрген Клоп: Поздравления за Лутън, не заслужавахме да спечелим!

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • лутън-
  • футбол-
  • висша лига

Имахме много положения, а трябваше да имаме много повече

Юрген Клоп: Поздравления за Лутън, не заслужавахме да спечелим! - 1

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, прие привидно спокойно равенството 1:1 като гост на Лутън Таун. Според него резултатът е справедлив с оглед на показаното от двата тима.

„Поздравления за Лутън за начина, по който се защитаваха и по който играха. Имахме много положения, а трябваше да имаме много повече. Вратарят направи няколко спасявания, но не твърде много от близко разстояние. Трудна задача е да останеш напълно концентриран. Мисля, че през първото полувреме най-големите шансове бяха пред Райън Гравенберх и Диого Жота. В тези моменти не бяхме достатъчно точни, не достатъчно убедителни, за да пренесем играта в друга посока. Ако погледнете мача, ние не заслужавахме повече от точка. Можехме да спечелим мача и трябваше да спечелим, но с всички шансове, които пропуснахме и не създадохме, това беше резултатът, който заслужавахме и резултатът, който Лутън също заслужаваше“, заяви Клоп.

Важен момент в мача бе изравнителния гол на Луис Диас, който го посвети на баща си, който бе отвлечен и все още не е освободен от „Армията за национално освобождение“.

„Това е прекрасен момент за Луис, но голът не променя ситуацията. Най-важното е баща му да бъде освободен. Прекрасно е, прекрасно е, че той искаше да бъде тук и да играе. Но това е всичко. Отбеляза супер важен гол, както за нас, така и за самия него. Той винаги може да направи подобно нещо, когато е на терена, винаги е замесен в специални неща. Така че да, знаехме, че той ще бъде заплаха. Не знаехме точно колко дълго може да играе, защото имаше само няколко тренировки с отбора. Всичко е наред, това не е важното. Вкара гол, което е прекрасно, но все още имам нужда от подобрение на ситуацията в Колумбия“, допълни германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА